Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

  home massage workshop contact registreerformulier sitemap login  
  VlagNederland VlagFrankrijk  
tim

 

           
  Fotogalerij

Fotogalerij

Agenda

Programma

On-line cursus

 

 

Meditatie avond

Voor beiden geldt dat je aanwezig kan zijn zonder enige ervaring of voorkennis. Alles wordt je uitgelegd en je kunt direct meedoen met de rest van de aanwezigen. Een strikte meditatie-houding is (nog niet) van belang, je mag je eigen krukje of kussen meenemen. Deze attributen zijn tevens in ons centum aanwezig. Ook is het mogelijk om op een stoel of tegen een muur te mediteren.

Indeling van de avond

Op een meditatie-avond is de deur geopend tussen 20:15 en 20:30 uur. Je wordt ontvangen in de 'woonkamer' met thee, de groep bestaat uit maximaal 10 personen. Heb je een eigen meditatiekrukje of kussen meegenomen dan kan je deze in de meditatiezaal klaarleggen.

Na een korte meeting is er gelegenheid om vragen te stellen. Soms geeft dit aanleiding tot een korte lezing of diepere uitleg. Vervolgens worden enkele aanwijzingen gegeven voor de komende meditatie, bestaat de groep uit nieuwkomers dan wordt tevens uitgelegd hoe en wat je straks in de meditatie gaat doen.
Daarna gaan we naar de (kleine of grote) zaal en wordt met de meditatie begonnen. In het eerste deel wordt nog sporadisch aangegeven wat je dient te doen (en wat niet) zodat iedereen zijn eigen meditatie kan voeren. De meditatie duurt 90 minuten.

Aan het einde gaan we weer terug naar de woonkamer, waar een laatste kop thee gedronken kan worden. Iedereen heeft de mogelijkheid nog iets te zeggen of te vragen en daarmee is de avond ten einde.

Gegevens

Meditatie avond elke woensdagavond van 20:30 - 23:00 uur
Deelnemen is op vrijwillige bijdrage, dat kan/mag van alles zijn, ook niets

aanmelden

 

 

 

 

@ copyrights www.Sangha-Reiki.com We zijn vandaag 26April 2018 :02u14:42

Webmasters: Vivianne Bovijn Borsbekestraat 148 - 9551 RESSEGEM
o.l.v. Tim Van Den Brande